pühapäev, 27. august 2023

MUL ON HÄÄ MEEL

 




Teate mis näide on Raudpolt, et maailm on virtuaalne.  Matrix toimetab lõpututes variantides ruumiga ehk meie nn eluliinidega.  

1. Telliskive ei saa toota Eesti kliimas Tartu Toomkiriku jaoks umbes 20 miljonit tükki. Neid ei saa lihtsalt suve ajal põletada ja polegi nii palju kivisütt, mis annaks vajaliku temperatuuri. 

2. Pronksi ei saa sepistada ja pronksviiliga teritada. Pronksmeisliga ei saa kive raiuda ja polnud Egiptuses ka tehnoloogiaid, et neid vedada ja paika panna. Seega ametlik versioon on bluff. 

3. Pole olemas reaalselt sellist tehnoloogiat, mis paneks nn "maastikupõlengutega" voolama autode valuvelgede alumiiniumi. Isegi kui oleks olemas tehnoloogia, et lennukitel on mikrolainekiirte sulatajad, siis alumiinium ei voola poolteist meetrit "ojadena". See tahkestub juba veidigi jahedama pinnaga kokkupuutumisel. 

OK. Mikrolaineahju eeskirjades on kirjas, et sinna ei tohi panna alumiinium folgad, sest see plahvatab, mingi iva seal on.   

Mitte ükski neist näidetest ei ole Reaalne.  Matrix on aga nii "kaval" ehk nii pööraselt igasugust infot töötlev süsteem, et tema jaoks pole mingi probleem "kokkukirjutada"  Midaiganes. 

Joonistada madalsagedust tootvaid pilte KajaKast. 



NB!  Mida jaburam on kirjeldus, seda lihtsam on virtuaalsusel välja selgitada, kes on inimestest "mõtlemisvõimelisem Piksel". 

Miks talle seda vaja on? 

Miks on Jumalal vaja nn ennast jagada väiksemateks osakesteks, et see siis - kogeks oma algolemusega, ilma mäluta, katseeksituse meetodiga jne jne.  

Miks ta loob "tühjalt kohalt" ehk Paradiisist, tumeda ja madalsagedusliku keskkonna???

Kõik need kirjeldused on tegelikult üks ja seesama "tüüp" ehk maeitea Kes. Jumal, Arhitekt, Matrix, Reaalsus, Hing, Essents, Rakk, Aatom, Kvant jne jne. Kõige lahedam termin on "Kosmos".  

Ehk jälle see sama kirjeldus - kõik on ühes punktis. Kus??? 

Ja miks MULLE seda kõike vaja on??? Miks ma pean nöökima mingite masinatega, neid pidevalt korda tegema, kui sealjuures ma enne ei teadnud sellest masinast mitte midagi. 

Miks ma pean pidevalt kuulma mingitest suhtekorraldustest või poliitikast või automaksust. 

Miks ma ei võiks minna kuskile Soojale Saarele elama ja Mohhhiiitot jooma ja salsat höörutama? 

 Aga selleks, et kui ma midagi korda teen, kuhugi jälle reisima lähen. Või endavärgendustega midagi paremaks teen. 

ON MUL ULLULT HÄÄ MEEL. 

Hakkama sain. 

Jumal istub oma Ühes Punktis ja ei koge mitte kunagi nt VÕITU või siis Edu. 

2 kommentaari:

  1. Lühike ja tabav, otse naelapea pihta. Ma loo alguse punktide juures mõtlesin, et proovin punktid kommentaarides teaduslikust vaatevinklist ümber lükata. Aga mida alla poole jõudsin, seda rohkem sa naelapea pihta vajutasid ja minu kavatsetav tegevus, midagi teaduspõhiselt selgitada, tundus sinu kirjutisega võrreldes ikka täiesti jabur. Vot sellised jaburas maailmas me elame.

    VastaKustuta
  2. Mõtlesin selle virtuaalsuse teema üle ja siis korraga kargas pähe! Miks siis see võlts kosmos ja ümmargune Maa jne, kõik, mis tundub vale olevat. Asi siis nii korraldada pole, et poleks mingit võlts kosmost ja lamedat maad. Kõik saab ju virtuaalsuse reaalseks teha. On kosmos, nagu meile on räägitud jne. Kõik on õige. Milleks kägu ajada? Pole loogiline. Loogiline on ainult siis, kui on kaks poolt, kes võitlevad omavahel, see sama vana hea, hea ja kuri, alfa ja Omega ehk duaalsus...

    VastaKustuta