neljapäev, 12. november 2020

LOOJA

Blogisse Elukulg on selliseid jutte juba raske panna, sest muutuvad Liiga Filosoofilisteks, aga siia sobib hästi.  


LOOJA. 

Kui ma kirjutasin loo - PIMEDUS või VALGUS,   siis üks hea tuttav küsis küsimuse. KEERULISE KÜSIMUSE. Võibolla isegi kõige keerulisema küsimuse üldse. Ma ei teadnud vastust, ei tea siiani, kuid mingi info ja infotöötlus ikkagi tuli. 

Küsimus oli selline:  "Mis oli Loojal loomise ajendiks e tõukejõuks? Ehk siis MIKS? Kas Suur Igavus? Või Suur Idee jõuda kuhugi?"  

Väike täpsustus, miks OLI, ilmselt ON siiani.    

Ma olen käinud päris mitmetel pikematel nn koolitustel ehk ka seminaridel, kus inimesed töötlevad sellist küsimust. 

Ja ma hetkeks imestasin, et - Kui vastust ei tea, aga KUI küsid, ainult nii saad mingigi vastuse.  Keerulisele küsimusele peab olema ka keeruline vastus.  

1. ME MÕTLEME - ÜHEMÕÕTMELISELT, omas peas.  

2. Me vaatleme ALATI kahemõõtmelist pilti. Ükskõik kui palju me ka ei punnitaks, me ei näe kunagi kolmandat mõõdet ehk asja paksust. Kolmanda mõõtme teadasaamiseks on kaks varianti. 

a) Me võtame selle asja, liigutame 90 kraadi ja näeme seda kolmandat mõõdet. 

b) Me vaatleme kahemõõtmelist asja, siis võtame mõõduvahendi ja ilma asja pööramata, mõõdame selle kolmanda mõõtme.  

Ja meie praeguses elus muud varianti kahemõõtmelises uuringus ei ole.  

ME VAATLEME ALATI KAHEMÕÕTMELISELT.   

3. ME LIIGUME KOLMEMÕÕTMELISELT. Me teeme omas peas matemaatilisi tehteid ja liidame kahemõõtmelisele kujundile juurde arvatava kolmanda mõõtme ja sellise protsessiga me kulgeme kolmemõõtmelises ruumis. Vaata ja liiguta oma kätt ja mõtle - Kuidas see toimib.  Liikumine on KOLMEMÕÕTMELINE (kuid ainult ruum).  

4. Selleks et liikuda, me peame juurde Looma kahemõõtmelisele ka kolmanda mõõtme ehk me peame kasutusele võtma AJA.  Liikumine on kahemõõtmelise pildi kulgemine kolmanda mõõtme - AJA -  jooksul, kolmemõõtmelises ruumis.   

5. NELJA MÕÕTMELISES ruumis on meil raskusi mõista seda liikumist või siis olemit - Ülimalt keeruline. See lähebki Esoteerika valdkonda: Telepaatia, Kaugvaatlemine, Ettetunnetamine või Ettenägemine, Looming ehk Inforuumist info allalaadmine, Nähtamatu Maailma tajumine ja isegi nägemine, Läbi seinte kõndimine ehk siis ( nn vaimud) energeetiliselt hõredamad olemid ja teise sageduse ning tihedusega ja neid võib veelgi olla.

 Mida Kõrgem Looja tahab Loomisega kogeda on keeruline küsimus, sest me ei tea - Mis on algne seisund. Kas Pimedus või Valgus. Lühidalt kirjeldus. 

1. Kui algne oleks Valgus ehk siis energeetiliselt ÜLITEADVUS, kõigest kõige teadmine. 

2. Pimedus ehk Mittemillegi teadmine ja soov hakata kogema. 

3. Variant on ka selline, et ÜLIMTEADVUS küll Teab kõike-kõiki variante, kuid ei ole Kogenud neid.  

Ja siis veel kõikse keerulisem küsimus. MITMEMÕÕTMELINE ON ALGNE ALLIKAS.

  Ehksiis, kas on olemas Aega, algset aega - alguse ja lõpuga.  

Novot ja kuna lõplikke vastuseid me ikkagi ei saa, siis jätame endale sellise variandi. 

Looja loob Mänge, variante, võimalusi, Lõputu Inforuumi jne. 

Kuhu ta loob?  On loogiline, et loob endast Välja pooldumise teel (1-2-4-8- jne), igasuguste jadade ja fraktaalide skeemidega. 

Või siis - Enda Sisse.  Ja see on juba "mitmemõõtmeliselt keeruline" ettekujutus protsess.  

Nohja nii edasi võiks jahuda ja jahvatada.  

Ja üldse miks peaks midagi arvama Loojast - KõigeLoojast.  Vaid sellepärast, et - "Nii nagu üleval, nii ka all", on üks esoteerikute lemmik mõtteteri. Ja kui "siin all" on sama skeem, siis on ainus vastus küsimusele.  

Miks ja mida loob Looja - Sinu Sees. Sina oled oma elu looja ja Miks sa kõike seda teed, mida sa teed. See on igal inimesel absoluutselt individuaalne. 

Me mängime - VabaAjaVeetmise Mängu. Kes mängib "keksu" ja keksutab elust läbi ilma, et üldse miskit Tööd teeks (näitlejad ja lauljad nt). 

Kes mängib komöödiat, kes tragöödiat või või siis tragikoomikat. Vaadake teid ümbritsevaid inimesi ja hetkeks kuulake neid ja võrrelge Teatriga, tuleb ju tuttav ette. 

Mu naine pidevalt hurjutab mind, et inimeste seas olles ma kuulan "poole kõrvaga", millest nad räägivad. Oi mul tekib alati mingi žanr-stsenaarium kupli alla kui ma neid lugusid kuulan. 

MÄNG ON VÄIKESE INIMESE TÖÖ. 

2 kommentaari:

  1. Hei! Olen Su postitust lugenud vähemalt 3-4 korda ja ....Tekib järjest mõtteid. Ütleme nii, et aeg on fiktsioon ja loodud inimkonna orjastamiseks. Ruum on mitmemõõteline ja meie tiheduses mitte hoomatav, väljaarvatud erijuhtudel, mida kirjeldasid. Kas äkki kõige algus on HELI? Ja heli on ühtlasi ka ülima teadvuse käivitaja?

    VastaKustuta
  2. Laenu saamise asemel sain oma juba programmeeritud tühja sularahaautomaadi kaardi, et võtta 30 päeva jooksul päevas maksimaalselt 5000 dollarit. Mul on selle üle nii hea meel, sest sain eelmisel nädalal oma enda kätte ja olen seda kasutanud 50 000 dollari saamiseks. Hr Mike annab kaardi välja vaid vaeste ja abivajajate abistamiseks, ehkki see on ebaseaduslik, kuid see on midagi toredat ja ta ei ole nagu teised inimesed, kes teesklevad, et neil on tühjad sularahaautomaadi kaardid. Ja keegi ei jää kaardi kasutamisel vahele. võta temalt oma, soovitan teda täielikult. Saatke talle lihtsalt e-kiri aadressil (blankatm002@gmail.com

    VastaKustuta