esmaspäev, 4. november 2019

JAANALINNUPEA SÜNDROOM

Mitmetest kohtadest tuleva info põhjal üks väike looke. Mõned arvavad, et planeedi reostamisel on "süüdi" Mõned inimesed kes, nt joovad pudelivett ja pilluvad siis tühja pudeli kuhugi, kust see jõuab maailmamerre nohjaniiedasi ka muu prügiga. Reostamises on süüdi Kõik inimesed, kes tarbivad tänapäeva toiduaineid, mis on pakendatud.  AGA. 
Kõik inimesed saavad selleks ka midagi ära teha. 
Teemaks on siis: reostus, raamatutarkused ja siinkohal Vesi. 
Me usume neid jutte, mis tuleb meediast ja raamatutest, mida siis tõlgendavad inimesed - Oma juttude ja seisukohtadega, kuid inimeste seisukohad on enamalt väärad võisiis kallutatud. 
Kõige imelikumal kombel, kui hakata rääkima, et midagi on ikka veidi teistmoodi kui me siiani teame, siis juhtub kummaline paradoks. Inimene, kes ei tea asjast Täpselt, kuidas see toimib ja kui talle seletada, et asjad on vähe teistmoodi, siis ta hakkab kõigi oma teadmiste ja kogemuste baasil seletama, et - See ongi nii ja mitte teistmoodi. Ja ta seletab Nii Pühendunult, mida on pea võimatu ümberpöörata. 
Kuskil on mul ka ennemalt kirjas, üks analoogne lugu kandis pealkirja: http://arnetsirna.blogspot.com/2017/07/ruudukujulise-kuu-printsiip.html . 
Kuidas toimub Mõttemallide muutmine. 
Seal oli mingi neliviis etappi: 
1. Seisukoht on kindel ja selle eest minnakse isegi surma ja antakse tappa. 
2. Vaikselt hakatakse andma märku, et on ka erandeid. 
3. Siis hakatakse nõudma - Tolerantsust ehk sallimist. 
4. Mingil hetkel muutub see normaalsuseks. 
5. Nohjasiis vormistatakse Ebanormaalsus kas siis juriidilise seaduse või inimsuhete seadustega - Uueks reaalsuseks ja normaalsuseks. 
Näiteid on sellistel teemadel ju palju. Alates Kommunismist ja lõpetades geinduse või inimliha söömisega. 
Ja Kõik need Normaalsused kirjutatakse erinevatesse raamatutesse, eneseabi ehk eneseabituse raamatutesse.  
Ainus viis päriselt arusaada, mis on õige või kallutatud - tuleb teha uurimusi ja leida kindlaid tõendeid. Ja parim viis oma paradigma muutuseks ja Tõeks võtmiseks - on leida vastuseid Võimalikult Lihtsatele valedele. 
Noh ja võtame siis - Vee. 
Ma olen palju käinud lõunamaades ja kogenud ise kui kõhus hakkab Midagi Keerlema. Olen näinud lähedalt - Väga suurt "mürgitust", mis vajas arstiabi. Meile räägitakse pidevalt, et - Lõunamaades ei tasu juua kraanivett ja peab jooma ainult pudelivett. See teema on läbinud kõik need eelpool loetletud etapid. 
Selline Uus normaalsus ei pea aga paika. 
1. Pudelivesi on Alati kraanivesi. Mingeid Allikaid pole kunagi olnud ja kui oleks, tuleks ka see allikavesi ära desinfitseerida. 
2. Pudelivesi säilib pikka aega ainult desinfitseerimise baasil. Toores kaevuvesi on juba paari päeva pärast "libe" ja tatine. 
3. Lõunamaades on - Teistsugune bakter ja immuunsüsteemil läheb veidi aega, et ümberkorraldusi teha ja võib juhtuda, et koju tagasi tulles juhtub täpselt sama asi, et ´"kõhuke on valla" niikaua kui jälle ära harjub. 
4. Kõikides maades tarbivad peale kohalike ka turistid igapäevaselt kraanivett, kuigi nad seda ei tunnista ega tea. Toidunõud pestakse eranditult kraaniveega. Jääkuubikud on kraanivesi. Vaadake kui te ei usu, aga. Kõik kohviautomaadid on veetrassi taga. Kui te joote hotellides automaadist Mahla, siis see pole mahl, vaid konsentraadiga segatud Kraanivesi. Mahlaautomaatide tagant jookseb voolikuke veetrassi. 
5. Pudelivee ostmise ja kraaniveega hirmutamise taga on - Äri, vee äri. 
Mina pole veel ühelgi maal jätnud maitsmata kraanivett ja kui see vähegi kannatab juua, siis lasen pudeli täis kraanivett. Kindlam variant on see vesi ka hotellitoas oleva teekannuga ära keeta. 
6.  Pudeli vesi on alati - Surnud vesi. Rohkem ära tapetud kui kraanivesi. 
7. Vee desinfitseerimiseks kõlbab väga hästi - panna paar tilka joogivee desinfitseerimise ehk siis "suulopustuse tilku". 
8. Aga on olemas veelgi paar rahvameditsiinilist võimalust. Mõned on kasutanud Pipraviina. Olen varemalt ka mina kasutanud, pits või paar söögi alla. Kuid lihtsam aine, mida võiks testida on - CocaCola. Inimesed väidavad, et see jook aitab. Mina pole proovinud, proovin kui tekib selline olukord ja kui kellegil tekib selliseid kõhuhädasid, võib katsetada. Võib tunduda kummalisena aga on teatud tõde, et ravivad ained on tihti ise mürgised. 
Inimesed usuvad ja tahavadki uskuda Kindlaid Tõdesid. Neid mida aktsepteerivad enamus inimesi. Nii on ju ka lihtsam elada, kuid mõne aja pärast selgub, et - Keha nii ei arva ja otsustab jääda haigeks. 
Panen siinkohal veel ühe seletuse, miks Võib keha haigeks jääda. Kuid selleks peab aktsepteerima, et - On olemas Nähtamatu maailm, kust: tulevad hinged lapse sisse ja kuhu inimene lõpuks ka ära sureb, kust tulevad inimese sisse mõtted, unenäod, emotsioonid jne. 
Et on olemas Alateavus, noh sellised teadmised, mis on meie sees aga "me ise pole neid sinna pannud". 
Tavaliste teadmiste ja Alateadvuse teadmiste erinevusest võib tekkida nn - Kognitiivne Dissonants. 
Meie alateadvus teab Kõigest Kõike, kuid kui meie püüame oma ajule ja kehale seletada midagi täiesti valet ja pikka aega, siis hakkab kogu süsteem - Kokkujooksma.  Tekivad tõrked, väiksemad haigusekesed, vähi ja surmani välja. On teema, mida on isiklike kogemustega-teadmistega tõestada üsna raske, kuid teadmiseks-uurimiseks tasub ette võtta küll.
Nagu üks vahva vennike oma Juuutuuubi filmikestes tavatseb öelda -
Võttes lühidalt kokku kogu eelneva, siis. 
Ei tasu uskuda kõike, mida räägivad Paljud, ei tasu ristipeale lüüa tegelast, kes räägib ainsana kõigile teistele ristivastupidi, ei tasu Uskuda raamatuid, kuna seal pole enamus tõsi, vaid on fantaasia ja raskesti tõestatavad teemad. Tasub lugeda raamatuid ja kõrvataha panna kõike, kogu informatsiooni, absoluutselt igast valdkonnast, mitte hukkamõista ja kogu see info tallatub nagunii Alateadvusse. 
Uurida erinevaid asju ja õppida märkama märke, mis siis tulema hakkavad. 
Info töötleb ennast tihtipeale ise. 
Meie oleme need, kes püüavad Jaanalinnupea Sündroomi kasutada. 
Teate, maailmas leidub inimesi - Kes Usuvad Siiralt, et OnOlemas Kliimasoojenemine. Jommaijoo, neil pole mitte ühtegi tõestust - ISIKLIKKU TÕESTUST. Mul ka mitte. 
On vaid lootus, et kliima tõesti soojeneks niiütleme 10 kraadi ehk muutuks samalaadseks kui see võis kunagi ka olla. 
Nad usuvad, et: nafta saab otsa, et elekter on palju "rohelisem", et vesi saab otsa, et puud saavad otsa ja et ka Maailm saab varemhiljem otsa.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar