teisipäev, 23. mai 2017

LEV KLÕKOV


 LEV  KLÕKOV

   ÜLEMINEK VIIENDASSE  MÕÕTMESSE


Täna on huvitav teema käsitlemiseks, vanasti öeldi selle kohta  Maailma Lõpp. Eksisteerib just nagu kaks vaatepunkti:

1.Ühed inimesed vaatavad maailma, millel on  nähtamatu Jumal,  kes kõike kontrollib.

2. On inimesed, kes imestavad selle kõige üle, mis siin maailmas toimub ja nad arvavad, et Jumal seda kontrollida ei suuda.

Tuleb välja, et me näeme tõesti kahte väga erinevat maailma.

Esimene on elus loodus, mis elab Jumaliku seaduse järgi, mis toimib tõesti  Jumala kontrolli all.

Ja on teine maailm, mis eksisteerib koos esimese maailmaga, see on maailm inimkonnaga, see on ülekohtu ja vägivalla maailm ja selles maailmas ei ole mingeid Jumalikke seadusi. Siin elatakse hoopis teiste seaduste järgi.

Kuidas see kõik sai juhtuda? Ja miks eksisteerib kaks nii erinevat maailma? Aga sellepärast, et vägivalla ja ülekohtu maailm parasiteerib Jumaliku looduse maailma peal, parasiteerib nende inimeste peal, kes ei kuulu teise rühma. Faktiliselt võib öelda, et Maad  ja neid puhta hingega inimesi lihtsalt röövitakse, varastatakse paljaks.

Küsitakse, kes võis seda kõike teha? Selgub, et kunagi oli Maailm üks tervik ja kõik elasid Jumaliku seaduse järgi. Aga see maailm vallutati ära. Ütleme nii, see vallutati võõra maavälise mõistuse poolt. Need jõud tulid Kosmosest, need ei ole meie Maalt pärit. Ja need jõud kehtestasid siin oma korra. Kokkuvõtteks inimkond ei ole Maal kõige tugevam tsivilisatsioon. Me oleme tulnukate orjad. Seda on vaja mõista. See, kes ei taha seda mõista, ei mõista ka seda olukorda kus me praegu oleme.

See protsess – Vana Maailma hävitamine ja Uue Maailma ehitamine – seda me kutsumegi üleminekuks. Tuleb välja, et Kosmose jõud ja valitsejad vahetati ära, ja  Maailma lõpp, mida me ootasime, see käib, sest see on enesehävitamise tee. Aga see on ära muudetud üleminekuks sinna Maailma, kus valitsevad Jumalikud seadused,  kus kõige tähtsam on armastuse seadus. Me oleksime  pidanud sinna sattuma, kui me oleksime ainult võimelised seda tegema.

Asi on selles, et uue maailma immuunsussüsteem, mis on elav süsteem, ta on niimoodi loodud, et ta ei tööta sotsiaalsel tasemel, vaid ta töötab ruumis, s.t. inimene, kellel ei ole vajalikku energiat, piisavat arengutaset, see lihtsalt ei saa sinna. Need  inimesed, kes ehitavad uut maailma, omavad täiesti erilisi võimeid ja omadusi. Varem oleks saanud kontrollida või protesteerida, kas see inimene saab sinna maailma või mitte. Ühisteadvuse süsteemis, nagu mina seda ette kujutan, me just tahtsime luua sellist võimalust, sellist õpetust, sellist testimist, et  inimesed oleksid sobivad uue maailma jaoks.

Me näeme seda maailma elusas looduses. Iga normaalne inimene põgeneb sootsiumist elava looduse maailma, sinna, kus ei kehti need reeglid, mis praegu maailma valitsevad. Linnas elavatelt inimestelt võetakse ära nende energia. Toimub avalik vargus, röövimine. Mida suuremad on linnad, mida tihedamalt on rahvas kokku pressitud, seda lihtsam on energiat röövida. Ei röövita ainult inimesi, vaid röövitakse ka elusat loodust. Kui küsida, et kuhu see kõik kaob, siis lugu on selles, et see veetakse kõik Maalt välja kosmosesse. Lendavate taldrikute arvu, mis iga päev  Maad külastavad, mõõdetakse sadades. Meedia ja TV ei ole huvitatud sellest, et rääkida inimestele, mis tegelikult toimub. Inimesed peavad ise otsustama, mida nad edasi teha kavatsevad. Kõik me peame muidugi osa võtma üleminekuperioodist. Ühed kavatsevad kaitsta Vana maailma, teised Uut maailma. Kui teile praegune maailm ei meeldi, siis tuleb mõelda, kuidas saavutada maailm kus te elada tahaksite. Põhiline orjast inimese omadus on vastutustunde puudumine. Seetõttu, nii kaua kui inimesed lükkavad vastutuse teiste kanda, on väga raske saavutada üksmeelt, et inimesed suudaksid vabaneda sellest orjastatud maailmast, kus nad praegu asuvad. Asi on selles, et kõik massikommunikatsiooni vahendid, religioonid, kõik ametlikult võimul olevad inimesed teevad kõik selleks, et inimesi orjuses edasi hoida, et nad ei hakkaks oma peaga mõtlema. Neile on vaja, et inimeste mõtted oleksid negatiivsed, purustavad. Seda tehakse hirmu külvamisega, eneseusu ära võtmisega. See mehhanism on väga lihtne ja väga efektiivne. Nende vahenditega on meid valitsetud kõik need sajandid.

Nüüd aga on aeg mõelda, millises seisukorras on sinu mõistus ja sinu hing. Need kaks osa inimeses määravad ära milline ta on. Tuleb välja see, et me peame mõtlema oma saatuse peale, mõtlema, miks me oleme sellisesse olukorda sattunud kus me praegu oleme. Me peame tegema enda jaoks valikud – kas me hakkame ennast muutma või laseme kõigel jätkuda nagu me oleme. Tuleb teada, et need kes on varastanud, petnud, vägistanud, tapnud – nendele tuleb väga ränk karma. Hävitatakse kogu sugupuu. Kõik teie armukesed ja kõik teised kurjategijad, kui te olete süüdi, hävitatakse koos teiega. 200 aastat tagasi ütles Serafim Sarovski, et kõige rohkem verd valatakse hukkamisel. Ja nüüd siis ongi saabunud see aeg. Sellele mõeldes võib inimene arvata, et ta ei saa midagi teha kui kõik see algab. Ei! Tuleb ennast kätte võtta ja ennast muuta! Tuleb mõelda, millisena ma tahan näha Loojat. On mõned asjad, mida on vaja teha. Kõigepealt kõik need asjad puudutavad inimese teadvuse muutust. Asi on selles, et inimest juhib teadvus. Ja niikaua, kui tema teadvus on täidetud ebaõigete programmidega, orjastamise programmidega, ei suuda ta sellest maailmast välja rabeleda. Ta ise sunnib ennast tegutsema talle sisendatud programmide järgi. Et sellest kõigest vabaneda, tuleb ennast puhastada ja vabastada parasiitidest, mis inimese küljes praegu on. Need on erinevad deemonid, tulnukad, lihtsalt inimest juhtivad programmid. See on maagia, mille kaudu inimest juhitakse.  On kahjutekitajad, kes avalikult imevad teie aurast energiat. Need võivad olla teie lähedalt sugulased. Tuleb vabaneda kõigist sisemistest parasiitidest, sest need kõik võtavad sinult elujõu. Tuleb vaadata, kas on olnud maagiat, nõidumist, hüpnoosi. Kõik see annab tagajärjed, isegi kui seda on tehtud kaua aega tagasi. See kõik tuleb inimeselt maha võtta. Samuti võib inimest mõjutada patogeeniline tsoon, naabrid, vabrikud või tehased – kõigest sellest tuleb inimene puhastada. Kui selline puhastamine on tehtud, siis tuleb inimene karmast puhastada. Tänapäeva inimese pea kohal olev karma on  valetamine, tapmine, vägistamine. Isegi kui inimene pole ise ühtegi neist tegudest teinud, aga on andnud oma nõusoleku, või on teda sunnitud teatud asju lubama teha – see on sinu karma ja sa vastutad  selle eest! Sa oled pannud sinna oma energia. Iga inimene kannab endas  võimalik, et 10 000 inimese  valatud verd.  See energia, mis temas on, kisub tema juurde sarnast energiat. Inimene on täiesti kaitsetu selliste lainete vastu. Asi on selles, et inimene on elanud mitusada elu ja kui loete ajalugu, siis näete kui palju seal on kurja tehtud. Küsime, et kes seda tegi? Aga meie olemegi minevikus kõiki neid halbu asju teinud ja sellest siis on meil nii palju verd hingel. Need süüteod  moodustavad meie tunded, meie praeguse olemise. Kõik see tuleb puhastada. Kui te seda ei suuda, siis te ei satu, ei saa minna uude maailma.

Meid ei ole kasvatatud armastusega ja armastama, aga hoopis risti vastu sellele. Ja sellepärast tuleb sul endasse vaadata. Kas sa üldse armastad kedagi enda ümber? On sul täiesti ükskõik teistest inimestest ja  sulle on tähtis ainult see, millise koha sa võtad ühiskonnas, kui tähtis sa oled.

Tõeliselt vaba inimene on see, kellel on ainult positiivsed  emotsioonid ja ta ei sõltu kellestki. See on psühholoogias väga tähtis koht, aga psühholoogid vaikivad sellest. Lisaks oma sisemuse puhastamisele on vaja muuta maailma nägemist, suhtumist maailma. Armastus on see, mis peab täitma sind kõige suhtes, mis sinu ümber on. Armastust aga tänapäeva ühiskonnas ignoreeritakse. Selle eesotsas seisab hoopis pseudo eluressurss – see on raha. Praktiliselt inimesed raha pärast elavadki. Igal juhul neid sunnitakse niimoodi elama. Selleks, et oma  maailmavaadet muuta, peab teadma, mis see üldse on.

Maailmavaade on see, kuidas inimene suhtub Jumalikku armastusse.

Esimene aste, kõige tähtsam, on oskus armastada ennast ja kõiki teisi. See on võime armastada loodust, võime näha Jumalat kõiges tema loomingus mis on meie ümber ja meie sees.

Teine tähtis oskus on tarkus reageerida kõigile sisemistele sündmustele. Õigesti reageerida - see on reageerida ainult positiivsete emotsioonidega.

Kolmas tähtis oskus on tööarmastus. See tähendab seda, et inimene armastab seda, mida ta teeb.

Neljas on vastutus.

Viies on enesekindlus. Enesekindluseta inimene ei saa olla looja. Enesekindlat inimest austavad ka teised. On enesekindlus, mida teostatakse teiste inimeste arvelt, aga on enesekindlus, mis saavutatakse enda arendamisega, enda vaimse arendamisega.  

Meie ühiskonnas tuleb suurt tähelepanu pöörata laste kasvatamisele. Tuleb rääkida kõigile inimestele, et on vajalik endas arendada neid viit iseloomuomadust.

Tänapäeva psühholoogia ei ole teadus, vaid remonditöökoda, mis parandab inimese hinge. Põhiliselt omab ta oskusi ja vahendeid, et aidata inimest rasketes olukordades. Psühholoogia aga ei uuri, mis on hing ja millest ta koosneb. Sellepärast on väga raske öelda, mis segab inimesel elada Jumala seaduste järgi. Nende teadmistega, millega ma olen tegelenud viimased 15 aastat, on mul õnnestunud luua teadus hingest. Saan näidata, millest koosneb inimese hing, kuidas ta funktsioneerib ja kuidas teda saab mõjutada.

Sain teada, et inimest on võimalik aidata, tema hinge saab parandada. Inimest saab õpetada muutma oma maailmavaadet, saab õpetada töötama oma mõistusega, oma hingega ja nii saab inimene muuta iseennast. Inimest juhivad nii hing kui mõistus. Inimene ei pruugi seda mõista, et see on nii. Aga tõsi on see, et inimene vastutab 100 protsenti selle eest, mis temaga elus juhtub. Välja töötatud metoodika abil on võimalik aidata  inimest ennast muuta. Selleks on vaja läbi töötada oma karma ja tuleb õppida armastama, õppida hoiduma negatiivsetest emotsioonidest. Tuleb õppida loobuma oma negatiivsetest iseloomujoontest. Siis muutub inimene täiesti teistsuguseks. Ta muutub südamlikumaks ja targemaks. Sellised inimesed hakkavadki  uut maailma üles ehitama. Soovin, et sellised inimesed pöörduksid meie poole, et me saaksime Uut maailma ülesse ehitama hakata.

Tõlkinud: Liilian Kotkas.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar